Halk Akademisi'nden hediyelik yeni yıl sergisi

Halk Akademisi'nden hediyelik yeni yıl sergisi
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kursiyerlerinin el sanatları eserleri, Torium Alışveriş Merkezi'nde sergileniyor.



Yılbaşı için zengin hediye seçeneği oluşturan sergi büyük ilgi görüyor.

Sergiye ilgi büyük

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencileri ve eğitmenlerinin el emeği göz nuru eserleri hem görücüye, hem de satışa çıktı. Halk Akademisi kurslarında eğitim alan kursiyerler, elleriyle yaptıkları el sanatı eserlerini yine kendileri satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Torium Alışveriş Merkezi'ne gelen vatandaşların ilk uğrak yerlerinden biri olan sanat merkezindeki eserler yoğun ilgi görüyor.


"Amacına hizmet eden proje"

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin her zaman amacına hizmet eden örnek bir proje olduğunun altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmen ve kursiyerlerinin çok özel bir kolleksiyon hazırladıklarını belirterek; "Bu sergide özenle hazırlamış özel tasarımlar bulunuyor. Kursiyerlerimiz hem kendi el becerilerini geliştiriyor, hem de kendi el emekleri göz nuru olan ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.