Handan Toprak “Zabıta Haftasını” Kutladı

Handan Toprak “Zabıta Haftasını” Kutladı
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” dolayısıyla, Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, birimde çalışanların bu özel haftasını kutladı.
Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Doğan, başta olmak üzere tüm zabıta memurlarının haftasını kutlayan Başkan Dr. Toprak, vatandaşlara hoşgörüyle, saygıyla ve güler yüzle, sıcak ve sağlıklı bir diyalog çerçevesinde çalışmalar yapılmasını isteyerek Avcılar halkının memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini söyledi. 
Zabıta biriminin halkın sağılığı, güvenliği ve huzuru için 24 saat görev başında olduğunu belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak; “Halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için gece gündüz büyük bir özveri ve fedakârca hizmet sunan Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Vatandaşa hoşgörüyle, saygıyla, güler yüzle yaklaşarak sorunlara hızlı çözüm üretiyor ve belediyemizi başarıyla temsil ediyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyor Zabıta Haftanızı ve Zabıta Teşkilatı’nın 189. Yılını kutluyorum” dedi. 
Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Doğan da ziyaretlerinden dolayı Başkan Dr. Handan Toprak’a teşekkür ederek, günün anlam ve önemi dolayısıyla çiçek takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.