Hastane inşaatına ek bütçe!

Hastane inşaatına ek bütçe!
30 ağustos 2015 tarihinde tamamlanması planlanan hastane inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi inşaatı ek bütçe planları ile devam ediyor.

Ziyareti sırasında açıklama yapan AK Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Hatice Bozdağ “Burası bittiğinde Büyükçekmece önemli bir sağlık üssü olacak. Hastanemiz bölge hastanesi hüviyetini kazanacak. Hastanemiz sürekli kendisini yenileyecek ve son çıkan tıbbi cihatlar ile donatılacak ve teknolojiyi de her zaman yakından takip edecek” şeklinde konuştu.

Hastanenin teknik özellikleri hakkında bilgi veren Bozdağ “Tek ve çift kişilik tüm odaları 5 yıldızlı otel konforunda olacak. Odalarda Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan nitelikli hasta odası tanımına uygun olarak içinde tuvaleti, banyosu, en fazla iki hasta yatağı, televizyonu, telefonu, yemek masası, etajeri ve yatılabilen refakatçi koltuğu bulunacak. Son inşaat teknolojisi ile yaptırılan hastane, deprem anında ve hemen sonrasında kesintisiz hizmet verecek. Hastane tamamlandığında 64 çift kişilik, 54 tek kişilik, 12 suit hasta odası bulunacak, Mimar Sinan D 100 karayolu üzerinde inşaatı hızla yükselen hastanemiz bölgede sağlık turizmi açısından da büyük bir öneme sahip olacak ve aynı zamanda trafik kazalarında da ilk yardım hastanesi olarak da hizmet verecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.