Hayat Dolu Liseli Eşref Lösemiye Yenildi

Hayat Dolu Liseli Eşref Lösemiye Yenildi
Avcılar"daki Süleyman Nazif Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Eşref Tolga Uzundurukan'ın lösemiye yenilerek yaşama veda etmesi arkadaşları ve ailesini üzüntüye boğdu.
Derslerinde oldukça başarılı olan ve geçen yıl Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi'ni kazanan Eşref Tolga Uzundurukan rahatsızlanınca yakınları tarafından götürüldüğü hastanede lösemiye yakalandığını öğrendi. Çevresinde hayat dolu olarak tanınan derslerinde de başarılı olan Uzundurukan'ı tedavi ettirmek için elinden gelen tüm çabayı harcayan fizik mühendisi olan ancak, aile işini sürdüren 2 çocuk babası Mustafa Uzundurukan bu yılın başında Milli Eğitim yetkilileri ile görüşerek evlerine daha yakın olan Süleyman Nazif Anadolu Lisesi'ne naklini sağladı.

Ancak sağlık durumu daha da bozulan Eşref Tolga Uzundurukan'a evde ders verilmesi için Rehabilitasyon Merkezi tarafından program hazırlandı. Ailesinin okuyup doktor olmasını istediği, kendisinin ise  bilgisayar mühendisi olma hayalleri bulunan Eşref Tolga Uzundurukan'ın durumu 2 ay önce bozuldu ve kurtarılamadı.



Baba Mustafa Uzundurukan, sağlığına kavuşması için yurt dışında tedavi ettirmeye hazırlandıkları oğlu Eşref Tolga'yı yitirmesi ile yıkıldıklarını söylerken,  Cihangir Camiideki cenazesine ilk girdiği okulu Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi ve nakil olarak geldiği ve hiç tanışamadığı  Süleyman Nazif Anadolu Lisesi'ndeki arkadaşları katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.