Hazro Belediye Başkanı, AKP'den istifa etti

Hazro Belediye Başkanı, AKP'den istifa etti
Yaklaşık bir ay önce oğlu PKK tarafından kaçırılan Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu, AKP'den istifa etti.
Diyarbakır'ın Hazro ilçesi Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır'da 2009 yılında yapılan yerel seçimde AKP'nin belediye başkanlığı kazandığı tek yerin Hazro ilçesi olduğunu bildirdi.

Göreve geldiğinde belediyeyi 6 milyon 500 bin lira ve sadece 2 traktörle devraldığını ifade eden Mehmetoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Şu an toplantıya gidecek bir aracımız, belediye hizmetlerinde kullanabileceğimiz bir kamyon, mezar kazacak bir iş makinemiz ve yangına müdahale edecek bir itfaiye aracımız bulunmamaktadır. Başkan seçildikten sonra belediyemizin sorunlarını içeren raporu Ak Parti İl Başkanlığı'na, milletvekillerine, yerel yönetimlerinden sorumlu AK Parti Genel Başkanı Yardımcısına gönderdik. Ancak hiçbir sonuç alamadık. Bu nedenle Hazro Belediye Başkanı olarak meclis üyelerimle birlikte partimden bugün itibariyle istifa ediyorum.''

Yaklaşık bir ay önce Başkan Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu ve aynı zamanda AK Parti ilçe ikinci başkanı olan Fuat Mehmetoğlu terör örgütü mensuplarınca kaçırılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.