Her ayın ikinci Salı günü toplanacaklar!

Her ayın ikinci Salı günü toplanacaklar!
Büyükçekmece Çevre Derneği toplantıda buluştu. Yaz tatili nedeniyle ara verilen toplantılar kaldığı yerden başladı.Dernek Başkanı Erdoğan Anık toplantı ile ilgili HABERDAR'a şu açıklamalarda bulundu:

Yaz tatili sebebiyle toplantılarımıza ara vermiştik.Tatilin bitmesiyle ilk toplantımızı 10 Eylül Salı günü Derneğimiz Lokalinde Yönetim Kurulu ve Üyelerimizin bir araya gelmesiyle yapıldı.

Toplantı gündeminde, Yönetim Kurulu yaz aylarında yapılan Ergene Nehrinin Kirliliğini Protesto etmek amaçlı yapılan çalışmamızın ses getirdiği nehrin etrafında bulunan sanayi kuruluşlarına yüksek miktarda para cezalarının geldiği bilgileri paylaşıldı.Yeni sezonda yapılacak olan Kaz dağlarında siyanürle Altın aramalarını protesto etmek için 20-21-22 Eylül 2013'de 50 üyemizle yapılacak gezi hakkında üyelerimize bilgi verildi.

Toplantıya katılım sağlayan Üyelerimizin de Yönetim Kuruluna isteklerini ve önerilerini sunmasının ardından, sonraki toplantılarımızın her ayın 2. Salı günü Dernek Lokalimiz de yapılacağı üyelerimize duyurulmasıyla toplantı son buldu.

Toplantıya Katılan ve katılım sağlayamayan bütün üyelerimize yönetim kurulu adına teşekkür ederim.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.