HÜRRİYET CAMİSİ İFTARDA AÇILDI

HÜRRİYET CAMİSİ İFTARDA AÇILDI
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sokakta üç bin vatandaşla orucunu açtı. İftar sonrası Başkan Kadıoğlu, sokak iftarının yanında yer alan Hürriyet Camii’nin açılışını gerçekleştirdi.



Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarının bu seferki adresi Esenyurt İncirtepe Mahallesi oldu. Metrelerce uzunlukta kurulu olan sofralarda
bir araya gelen 3 bin kişi, akşam ezanının okunmasıyla hep birlikte oruçlarını açtı. Oruç açan vatandaşlar, yemekleri çok lezzetli bulduklarını da söyledi.

Kadıoğlu, “ Ezanda kulağı olmayanın namazda da gözü yok”

İftar öncesi konuşmasını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, gördüğü manzara karşısında etkilendiğini dile getirdi. Hürriyet Camisinin açılışını yapacaklarını söyleyen Kadıoğlu, Ramazan ayında birçok cami açılışı yaptıklarını ve bazılarını da tadilat yaparak genişlettiklerini belirtti. Kendisine “Başkanda kafayı yemiş sürekli
cami yapıyor” diyenlerin olduğunu söyleyen Kadıoğlu, şunları söyledi:

 “İlçemizde 85 camimiz var. İlçemizin yüz yetmişi namaz kılıyor. Ama nüfusumuz 600 bin kişi. Daha çok sayıda camiyi ihtiyaç var. Bunları hesap etmek lazım. Bizleri eleştiren kişilerin ezanda kulağı olmadığı için namazda da gözü yok. Bu yüzden bizi gereksiz şeylerle suçluyorlar” dedi.

 İftar sonrası Başkan Kadıoğlu, dualar eşliğinde İncirtepe Mahallesi’ndeki Hürriyet Camii’nin açılışını gerçekleştirdi. Caminin herkese hayırlı olmasını dileyen BaşkanKadıoğlu, cami yapmaya devam edeceklerini de belirtti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.