Huzur evi sakinleri yeni yılı erken kutladı

Huzur evi sakinleri yeni yılı erken kutladı
Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi’nde misafir olan yaşlılar, düzenlenen yeni yıl eğlencesiyle 2013’e erken “merhaba” dedi. Hediyeler ile sevinen yaşlılar, canlı müzikle eğlendi.

Silivri Belediyesi Çanta Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konukevi’nde önceki gün erken yılbaşı sevinci yaşandı. Konukevi’nde misafir olan yaşlılar, düzenlenen yeni yıl eğlencesiyle 2012’ye veda ederken, 2013’i karşıladı. Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi ekibinin de katıldığı yeni yıl eğlencesinde, konuk evi sakinleri keyifli bir gün geçirdi.

Işıklar’a teşekkür ettiler
Silivri Belediyesi Yaşlı Konukevi’nde kendilerini evlerinde hissettiklerini söyleyen yaşlılar, kendilerine bu imkânı sağlayan Başkan Işıklar’a teşekkür ettiler. Modern ve temiz konukevinde her açıdan kendilerini huzurlu hissettiklerini söyleyen yaşlılar, hayatlarında en mutlu günlerin burada geçtiğini ifade ettiler.

Yeni yıl pastası kestiler
Çocuklar gibi heyecanlı ve neşeli olan konuk evi sakinleri, fasıl grubu eşliğinde gönüllerince eğlendi. 2013 yılı için dilek ve umutlarını dile getiren yaşlılar, sağlıklı bir yıl dileyerek yeni yıl pastasını hep birlikte kestiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.