İbb Cankurtaran Akrobasi ekibi gururla sunar!

İbb Cankurtaran Akrobasi ekibi gururla sunar!
İstanbul sahillerinde vatandaşların can güvenliğini sağlamak üzere görevlendirilen Jet-Ski'li cankurtaran görevlileri sahilde akrobatik hareketler ile vatandaşın can güvenliğini daha çok tehlikeye sokuyorlar.
İstanbul sahillerinde vatandaşların can güvenliğini sağlamak üzere görevlendirilen Jet-Ski'li cankurtaran görevlileri sahilde akrobatik hareketler ile vatandaşın can güvenliğini daha çok tehlikeye sokuyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 36 plajda 431 cankurtaran ekibi, 32 jet-ski, 7 zodyak kurtarma botu, 13 ATV aracı ve 182 gözetleme kulesinde 431 personelle İstanbullulara hizmet veriyor.

Gerçekten yaz sıcaklarının bastırmasıyla halkımız plajlara akın etmekte ve bunun sonucunda da bazı kaçınılmaz boğulma vakaları ile karşı karşıya kalmaktayız ve bu hepimize üzüntü vermektedir. Büyükşehir Belediyesi de boğulma vakalarının önüne geçmek için halkın can sağlığını göz önünde bulundurarak İstanbul sahillerinde cankurtaran ekiplerini görevlendirmiş.

19 Temmuz 2015 Pazar günü öğle saatlerinde Çatalca ilçesine bağlı Binkılıç(Atatürk-Fatih) Mahallelerinin plajı olan Çilingoz plajı hınca hınç dolu ve Jet-Ski kullanan cankurtaran ekibi insanların arasında akrobatik hareketler ile dolaşıyor. Video da görüleceği üzere insanlara çok yakın şekilde gerçekleştirilen manevralar eşliğinde arada bir ayağa da kalkarak şov yapıyorlar. Çıkardıkları motor gürültüsünden hiç bahsetmeyeceğim o ufacık bir ayrıntı bunun yanında.

Birçok yerde yaz aylarında jet-ski facialarının haberlerini okuyoruz. Habersiz bir şekilde kıyıdan açılan vatandaşların bu süratte ilerleyen bir jet-ski karşısında hayatlarını kaybetmeleri işten bile değil. Videoyu izledikten sonra yorumu sizlere bırakıyoruz ve merak ediyoruz acaba yetkililer akrobasi ekibinin katılacağı şampiyonanın tarihlerini ne zaman açıklayacak?




Emrah YÜKSEL - 22.07.2015

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum