İGDAŞ ve İSPARK'tan Akgün'e ziyaret

İGDAŞ ve İSPARK'tan Akgün'e ziyaret
İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut ile İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iki önemli iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş. (İSPARK) Genel Müdürü Nurettin Korkut ve İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürü Mehmet Çevik, Büyükçekmece Belediyesi'ne gelerek Başkan Akgün ile makamında bir süre görüştüler. İGDAŞ ve İSPARK'ın İstanbul'da ve bölgede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve önümüzdeki  dönem hayata geçirilecek olan projelere hakkında Korkut ve Çevik'i bilgilendirdi.

 

Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ve Büyükşehir belediyelerinin halka en iyi hizmeti verebilmek adına her zaman uyum içinde çalıştıklarının altını çizerek; "İstanbul Büyükşehir Belediyemizin iki önemli iştirakinin genel müdürleri İSPARK Genel Müdürü sayın Nurettin Korkut ile İGDAŞ Genel Müdürü sayın Mehmet Çevik ile bir araya geldik. Önümüzdeki süreçte bölgemizde ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.