İki düğün iki cenaze

İki düğün iki cenaze
Aydın ve Konya’daki iki düğünde trafik faciası yaşandı. Damatlar yaşamını yitirdi, gelinler ise ağır yaralı.

AYDIN’ın Germencik İlçesi’nde ilköğretim öğretmeni Aydan Gümüşay (25) ile aynı okulda görev yapan meslektaşı Mehmet Hüseyin Öncel (25), önceki gün düzenlenen düğünle evlendi. Düğünden sonra çift, damat Keskin’in kullandığı otomobille evlerine dönmek üzere yola çıktı. Sabah 06.00 sıralarında evlerine 300 metre kala direksiyon kontrolünü kaybeden Keskin, refüje çarptı. Takla atan araçtan, çift ağır yaralı çıkarıldı. Damat kurtarılamadı, ağır yaralı gelin ise yaşam savaşı veriyor. Parçalanan otomobilin içinde bulunan çiftin düğün davetiyesinde şunlar yazıyordu:


Gördüğümüz hayal değil gerçek

“Gördüm diyebilseydim eğer gördüğümü, hiç kimse inanmaz hayal derlerdi. Bilseydiler sende neler gördüğümü, yıllarca hayal görmeyi isterlerdi. Gördüğümüz hayal değil, gerçek. Biz bu gerçeği beraber yaşamak, sonsuz kılmak istiyoruz. Ve bu en güzel günümüzde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz” yazıyordu.

Konvoya daldı, kana buladı
/_np/0567/13960567.jpg

KONYA’daki yakınlarının düğününe katıldıktan sonra önceki gece Ermenek İlçesi’ne doğru yönetimindeki otomobille yola çıkan Soner Gültekin (32), karşı yönden gelen Hasan Yağcı (59) yönetimindeki buğday yüklü traktörün römorkuna çarptı. Daha sonra, Konya’ya doğru gitmekte olan düğün konvoyunun arasına kontrolsüz girerek, damat Ahmet Songur (25) yönetimindeki otomobile çarptı. Songur’un otomobili şarampole yuvarlanırken, konvoyda zincirleme kaza yaşandı. Damat yaşamını yitirdi, gelin Kamile Songur (21) ile 20 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.