İmamoğlu, sağduyuya davet etti

İmamoğlu, sağduyuya davet etti
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu bir açıklama yaparak; demokratik kültür çerçevesinde tepkilerini gösteren halka kamu yöneticilerini daha sağduyulu olmaya davet etti.

HABERDAR'ın dünkü sayısında yayınlanan haberin ‘CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu bir açıklama yaparak ilçe genelinde protesto yürüyüşlerini sürdürmenin artık doğru olmadığını vurguladı.’ Cümlesi muhabirin kendi yorumu olmuştur.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasının doğrusu aşağıdaki gibidir:

Sevgili hemşehrilerim, değerli Beylikdüzü halkı;

Taksim Gezi Parkı projesine yönelik başlatılan sivil eylem sürecinin, bazı nedenlerden dolayı ülke genelinde protestolara dönüşmesi, halkın haklı taleplerinin, provokatif eylemlerle gölgede bırakılma çabalarının doğru olmadığını düşünüyoruz. Demokrasinin gereği, halkın, yönetim sürecine katkı sağlaması çoğulculuğun esasıdır. Merkezi idare ve yerel yönetimlerin, halkın haklı ve kabul edilebilir taleplerini dikkate alması, tek başlı yönetim yerine, halkın da söz sahibi olacağı yönetişim ilkesini uygulaması, gelişmiş ülkelerin olmazsa olmaz prensipleri içerisindedir.

Kamuya, kamu görevlilerine verilecek her türlü zarardan kaçınılmalı, demokratik kültür çerçevesinde tepkilerini gösteren halka kamu yöneticilerinin daha sağduyulu davranışlar göstermesini arzu ediyoruz. Yaşanan elim gelişmelerden dolayı ülkemiz adına derin üzüntülerimizi paylaşıyor, sürecin, sağlıklı sonuçlarla neticelenmesini temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.