İPSALA’DAN KADIOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İPSALA’DAN KADIOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Edirne İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve İpsala Belediye Meclis üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Kadıoğlu, Edirne İpsala’dan gelen konuklarına ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyaret programında Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Engin Karaboz’da hazır bulundu. 

Esenyurt ‘un kardeş belediyesi olan Edirne İpsala’ya yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ziyaretine gelen İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Başkan Kadıoğlu’na ilçelerine yapmış olduğu hizmetlerden ötürü minnettar olduklarını belirttiler.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu makam ziyareti ardından İpsala heyetini Esenkent Hasbahçe Restoranda ağırlayarak Esenyurt ’ta hayata geçirdiği proje ve hizmetlerini konuklarına tanıttı.

Ramazan ayında Edirne İpsala’ya giderek Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile bölgede bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Kadıoğlu; Esenyurt Belediyesi olarak Trakya Bölgesi ve Anadolu’da birçok belde ve ilçeye destek ve yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na İpsala’ya yaptırmakta olduğu Rabia Kadıoğlu Camii, Meslek Lisesi ve bahçe duvarının yapımı hakkında bilgi verdi. Başkan Kerman İpsala’ya yapılması planlanan gençlik merkezine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ndan destek için söz aldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve konuk İpsala heyeti daha sonra Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’yi ziyaret etti. İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir mevkidaşı Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’ye İpsala’nın yöresel ürünü olan İpsala pirinci hediye etti. Kaymakam İnci ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür etti. Konuk heyet ve Esenyurt protokolü İpsala pirincinin tanıtılması ile ilgili görüş bildirdiler.

Edirne İpsala İlçe heyeti Esenyurt ziyaretleri ardından bölgeden ayrıldılar.    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.