İşçilere motivasyon ziyareti

İşçilere motivasyon ziyareti
Düzenli olarak bölgedeki fabrikaları ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu defa Bosporus Tekstil Fabrikası’nı gezerek, ekip çalışması ve ekip ruhunun önemine değindi.

Fabrika ziyaretleri kapsamında Bosporus Tekstil’i ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çalışanların hal ve hatırlarını sorarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fabrika işçilerinin motivasyonlarını arttırmalarına katkı da sağlayan ziyarette Başkan Uzun’a; Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Uzun ve beraberindekiler, Bosporus Tekstil sahibi Hüseyin Yağız, İdari Amir Mehmet Gül ve Personel Müdürü Veysel Bozat tarafından karşılandı.

“Ekip ruhu her daim başarı getirir”

Bosporus Tekstil çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Uzun işçilerle sohbet ederek, ekip çalışmasının önemine değinerek, “Başarı ancak ekip çalışması ile gerçekleşir. Birbirimizden güç ve kuvvet alarak hareket etmek çok önemli. Sizler bunu başarmışsınız. Ekip ruhunu oluşturmuşsunuz” dedi.  Başkan Uzun ayrıca hayata geçirdiği projelerle ilgili olarak, “Eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel faaliyetler, ulaşım, alt yapı, parklar ve çevre düzenlemesi gibi daha birçok alanda çalışma yaptık. Bu çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Bir fabrikayı daha ziyaret etti

Başkan Uzun, Boporus Tekstil’deki ziyaretin ardından Decolit Kağıt Petek Panel Taşıma ve Ambalaj Sistemleri Fabrikası’nı da ziyaret ederek hem bilgi aldı hem de fabrikada incelemelerde bulundu. Firma yetkililerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.