İSDEF’İN MERKEZİ ESENYURT’TA AÇILDI

İSDEF’İN MERKEZİ ESENYURT’TA AÇILDI
Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu(İSDEF) merkez binası içinEsenyurt’ta görkemli bir açılış gerçekleşti.
Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış programına, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, Dernek başkanları ve yüzlerce Samsunlu vatandaş katıldı. 
İSDEF merkez binası toplam iki kat olarak toplantı salonu, konferans salonu, idari bölümler ve eğitim salonu mimari projesi Yüksek Mühendis Eren Kaya tarafından yapıldı.İSDEF’in çalışmalarında federasyon yönetiminde bulunan gayret ve çabalarından dolayı Samsunlu Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Sezai Güntav’a teşekkür edildi.
Mehter takımının seslendirdiği marşlar ve Esenyurt Belediyesi halk oyunları ekibinin sergilediği folklor gösterisi ardından protokol konuşmaları gerçekleşti. 

Bıyık, “ Sözümüzü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz”
 İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) başkanı Fikret Bıyık açılış konuşması yaparak Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Bıyık, “ 2008 yılından başladığımız bu görevde hemşerilerimiz için bir söz vermiştik. Samsunluların birlik ve beraberliğini sağlayacağız ve bir dernek merkezi olması içinde öncülük edeceğiz. Bugün verdiğimiz sözü Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun yardımı ile gerçekleştirmiş olduk. Sözümüzü yerine getirmenin onuru ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzide mekânımızın yapımında başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve emeği geçen herkese Samsunlular adına sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Alkan, Kadıoğlu’na teşekkür etti
Fikret Bıyık ardından İTO ( İstanbul Ticaret Odası) meclis üyesi ve İSDEF başkan vekili Abdullah Alkan söz alarak, İSDEF’ in kuruluşundan bugün genel merkezin yapımına kadar destek olan her bireye ve özellikle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yürekten teşekkür etti.

İkiz, “ Her zaman yanınızdayız” 
Samsundan gelerek açılış programına konuk olan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’de söz alarak duygularını ifade etti. İkiz, “ Samsunluların bugün böyle bir derneğe sahip oldukları için gurur ve onur duymaları gerekir. Her zaman Samsundan Havzadan destek olmak için sizlerin yanında olacağız” dedi.

Aşçı, “ Necmi Kadıoğlu’nun bize güzel bir hediyesidir”
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in konuşması ardından SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı söz aldı. Aşçı, “ Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun bugün bizlere güzel bir hediyesi olmuştur. Özlenen bir tabloyu bugün Samsunlular olarak gururla yaşıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Kadıoğlu, “ Halka hizmet politikamız”
Açılış töreninde son konuşmacı olarak söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ’ta faaliyet gösteren tüm yöre derneklerine destek olduklarını söyledi. Başkan Kadıoğlu, “ Esenyurt ‘ta her alanda yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında derneklerimize yönelik deste ve böyle mekânları kazandırmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz için istenirse birlik ve beraberlik içinde her şey yapılabilir. Önümüzdeki günlerde farklı il derneklerimiz için böyle mekânlar kazandıracağız. Çünkü bu mekânlarda insanlarımızın birbirleri ile kaynaşması ve dayanışması, huzur içinde olmalarını sağlamak istiyoruz. Biz Esenyurt ‘ta bu olgu ile halka hizmet politikası izliyoruz” dedi. 
İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) genel merkezi açılış töreni, konuşmalar ardından kurdele kesilerek, yapılan ikramlar ile sona erdi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.