IŞIKLAR ÇAYIRDERE’DE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

IŞIKLAR ÇAYIRDERE’DE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili köylü vatandaşları bilgilendirmek üzere başlattığı köy toplantılarına Sayalar ve Çayırdere ile devam etti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne dönüşen köylerde yeni yasa ile ilgili bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Yasa ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren ve köylülerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte Sayalar ve Çayırdere’deydi. Işıklar’ın ekip arkadaşlarını tanıtarak başlattığı toplantılara CHP İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın’ın da katılarak esnafa yönelik soruları yanıtladığı toplantılarda, köy muhtarları da Işıklar ile birlikte vatandaşı bilgilendiriyor.
 
“MERKEZDE NE VARSA KÖYLERİMİZDE DE AYNISI OLACAK”
 
Yeni yasa ile birlikte, mahalle haline gelen köylerde yaşayan vatandaşların hizmet endişesi taşıdığının altını çizen Başkan Işıklar; “Böyle bir endişeniz olmasın. Belde belediyeleri kapandığında, yedi belediye teslim aldık. Çöp bile toplayamaz diyenlere, yaptığımız hizmetler en büyük yanıtımız oldu. Çevreden merkeze gelen anlayışla tüm mahallelerimize hizmet götürdük.  Köylerimize de aynı şekilde hizmet getireceğiz. Mahalle Konseylerimizle köylerimizdeki sorunları yerinde tespit edip, günü birlik çözüme kavuşturan bir mekanizma oluşturacağız. Hemşerilerimizin katılım gösterdiği, fikir ve önerilerini dile getirdiği yönetim anlayışımızı şimdi köylerimize de taşıyacağız” dedi.  Işıklar, Sayalar ve Çayırdere’de gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde yasa ile ilgili verdiği bilgilerin ardından hemşerileriyle sohbet ederek köyün eksiklerini yerinde tespit etti.
 
 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın köylerde gerçekleştirdiği halk toplantıları 2 ve 3 Ocak tarihlerinde de devam edecek. 2 Ocak Çarşamba Günü saat 13.00’de Beyciler Köy Kahvesi, 15.00’de Çeltik Köy Kahvesi’nde; 3 Ocak Perşembe Günü saat 13.00’de Kurfallı Köy Kahvesi, 15.00’de de Fener Köyü’nde Mustafa Özmert’in Kahvesi’nde Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak.


  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.