İstanbul Emniyeti'nden Silivri pozu

İstanbul Emniyeti'nden Silivri pozu
17 Aralık operasyonunu düzenledikten sonra tutuklanan polisler Silivri Cezaevi'nde fotoğraf çektirdi.
 Spor etkinliği nedeniyle yan yana gelen tutuklu polislerin arasında bir dönem İstanbul Emniyeti'nin üst düzeyinde yer alan İstihbarat Şubesi eski Müdürü Ali Fuat Yılmazer, Mali Şube eski Müdürü Yakub Saygılı ile yardımcısı Kazım Aksoy da var.
Silivri Cezaevi'ndeki haftalık spor saatinde çekilen fotoğrafta İstanbul İstihbarat Şubesi eski Müdürü Ali Fuat Yılmazer, İstanbul Mali Şube eski Müdürü Yakub Saygılı, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesi eski Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy'un aralarında bulunduğu 10 polis yer alıyor.
TUTUKLU 41 POLİS
22 Temmuz soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan polislerden Ali Fuat Yılmazer 4 aydır, Saygılı ve Aksoy ise yaklaşık 3 aydır tutuklu bulunuyor. Tutuklu polisler 18 Ekim tarihinde Metris Cezaevi'nden Silivri Cezaevi'ne sevk edilmişlerdi. Silivri Cezaevi'nde şu an aralarında Yılmazer, Saygılı, Aksoy ve İstanbul Terörle Mücadele Şube eski Müdürü Yurt Atayün'ün de bulunduğu 41 polis tutuklu bulunuyor. Söz konusu fotoğraf karesi tutukluların avukatı tarafından paylaşıldı
YILMAZER "ŞÜPHELİ" OLARAK İFADEYE ÇAĞRILDI
Bu arada, Ali Fuat Yılmazer geçtiğimiz günlerde Hrant Dink'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.