İstanbul'da kanlı sabah: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul'da kanlı sabah: 1 ölü, 2 yaralı
Şişli Nişantaşı’nda kimliği belirsiz kişiler, bir gece kulüp girişini kurşun yağmuruna tuttu.
ŞİŞLİ Nişantaşı’nda iki araç ile gece kulübü önüne gelen kimliği belirsiz kişiler, kulüp girişini kurşun yağmuruna tuttu. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Olay, saat 06.00 sıralarında Nişantaşı, Rumeli Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünün önünde meydana geldi. İddiaya göre iki araç ile gece kulübünün önüne gelen kimliği belirsiz kişiler, kulüp girişini kurşun yağmuruna tuttu.

Kulüp önünde bekleyen güvenlik görevlilerinin de ateşe karşılık vermesiyle saldırganlar olay yerinden kaçtı. Kaçan saldırganlardan biri, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kavşakta bulunan bir taksiye daha sonra da bir işyerinin vitrinine vurdu. Kaza yapan aracını olay yerinde bırakan saldırgan diğer araca binerek kaçtı.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI


Silahlı saldırı sonrası, gece kulübünün bulunduğu bina girişi, emniyet şeridiyle kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, bina önünde ve çevresinde detaylı inceleme yaparak delil topladı. Ekipler, bina önündeki yaya kaldırımında çok sayıda boş kovan buldu. Öte yandan şüphelilerin kaçarken kaza yaptığı araç üzerinde de inceleme yapıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı saldırıda yaralanan 3 kişi Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralı iki kişinin ise tedavisine devam ediliyor.

"SİLAH SESLERİ DUYDUM"

Olayın gerçekleştiği saatlerde silah sesleri duyduğunu söyleyen bir mahalle sakini, "Sabah 06.00 sıralarında bir ses duydum. Böyle büyük bir gürültüydü. Camdan bakmadım bile yani ürktüm. Daha sonra olay yerine geldim. Polislerin çalışmalarını gördüm. Bir ölü, iki de yaralı varmış" dedi.Polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.