İstanbul’un Göbeğine Panoramik Kule

İstanbul’un Göbeğine Panoramik Kule
Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile çok yakında hizmete giriyor. Yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik alana kurulan Gençlik Merkezinde son rötuşlar yapılıyor.
Çağlayan Gençlik Merkezini diğer benzeri konsept projelerden ayıran en önemli özelliğiyse bir döner kuleye sahip olması. Tamamen camla kaplı bu alan, altta bulunan özel bir mekanizma sayesinde kendi ekseni etrafında dönüşünü kesintisiz ve belirli bir hızla gerçekleştiriyor. Kulenin üst kısmında bulunan ve restoran olarak hizmet verecek bu alanda misafirler yemeklerini yerken diğer taraftan manzarayı 360 derece izleme imkanı elde edecek. 

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Gençlik Merkezinin 130 araçlık otoparkıyla ilçedeki trafik akışını da rahatlatması bekleniyor. Ayrıca Gençlik Merkezinde 120 kişilik panoramik restoran, 210 Kişilik konferans salonu ve fuaye alanı, sergi salonu, 
spor salonu, 3 adet dersliği, 1 adet bilgisayar odası ve dinlenme salonu, 200 metrekare çatı terası ve 250 metrekare de giriş terası bulunuyor. 

750 m2 otopark üstü yeşil alanı ve çocuk parkıyla ferah bir ortam sunan gençlik merkezi çok yakında hizmete açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.