İSTİKLAL GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

İSTİKLAL GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Esenyut’ta gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek, eğitimlerine katkı sağlamak ve gençlere beceri kazandırmak amacıyla yapılan yeniGençlik Merkezi binası tamamlanarak hizmete girdi.
Esenyurt Belediyesi, gençlerin çeşitli imkânlardan faydalanabilmesi ve sosyal becerilerini kazanabilmesi için 6 bin metrekarelik Esenyurt İstiklal Gençlik Merkezi’ni vatandaşlara hediye

etti.

Esenyurt ’un İstiklal Mahallesi’nde, gerçekleştirilen açılış törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Armutlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanı NecmiKadıoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Esenyurt Belediyesi Gençlerden Sorumlu Başkan Danışmanı Kenan Kula, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, vatandaşlar ve gençler
katıldı.

Açılış töreni Topkapı Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlar ile başladı. Esenyurt Belediyesi’nin gençlerden oluşan folklor ekibinin sergilediği halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı.
Gösteriler sonrası Esenyurt Belediyesi Başkanı Danışmanı Kenan Kula, kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Kula, “ Yıllar önce bölgemizde okula ya da başka bir yere giderken çamur içinde geziyorduk. Fakat başkanımız sayesinde artık bölgemizde hizmet noktasında büyük gelişmeler olmuştur. Gençlerimizin talebi doğrultusunda, Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu bu güzide tesisi bizlere kazandırdı. Bugün muazzam tesisi gençlere hediye ettiği için belediye başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

KADIOĞLU, “GENÇLER TALEP ETTİ BİZ YAPTIK2

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, gözlemleri doğrultusunda İstiklal Mahallesi’nin gençlik merkezineihtiyacı olduğunu söyledi. Bunun için bu mahallede böyle bir merkezi kurduklarını söyleyen Başkan Kadıoğlu, “gençlerin yanında vatandaşların da gündüz ve akşam bu merkezdenyararlanabilecektir. Kıraç bölgesinde yaşayan gençlerimizin böyle bir ihtiyacı vardı. Bizde gençlerimizin bu ihtiyaçlarını karşılamak için çok amaçlı bir tesis inşa ettik. Artık bu merkez burada yaşayan yetişkinler ve gençlerimizin hizmetinde olacaktır. Yerel yöneticiler olarak amacımız insanımızın yaşamını kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştirmektir. Bizim düşüncemiz millete hizmet, halka hizmet hakka hizmettir” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na hizmetlerinden dolayı gençler tarafından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

KIYIKLIK, “BİZ DURAN YA DA OTURAN İNSANLARLA UĞRAŞMIYORUZ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, 10 yıldır Türkiye’nin sürekli gelişim gösterdiğini vurgulayarak, “Biz duran  ve oturan insanlarla uğraşmıyoruz.
Hakikaten uğraşmıyoruz. Çok oturdular, çok durdular. Bunlar; oturma, durma eylemlerine devam etsinler. Biz yürüyen insanlarız. Daima yürüyeceğiz. Doğruya, güzele
inşallah bu halkı her yönüyle huzura kavuşturan bir ülkeyi vatandaşlarımıza hediye edeceğiz” dedi.

MİLLETVEKİLİ FEYZULLAH KIYIKLIK VE BAŞKAN KADIOĞLU MASA TENİSİ OYNADI

Konuşmalarının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt Gençlik Merkezi Binası’nın açılış
kurdelesini kesti. Kurdele kesiminden sonra gençlik merkezinin bölümlerini gezen Başkan Kadıoğlu ve Feyzullah Kıyıklık, masa tenisi odasına uğrayarak tenis oynadı.
Binayı ve sosyal aktiviteleri çok beğendiğini dile getiren Kıyıklık, Başkan Kadıoğlu ile birlikte tören alanından ayrıldı.

İstiklal Gençlik Merkezinde, yürüyüş ve çocuk parkı, etüt ve bilgisayar sınıfları, kütüphane, masa tenisi, halı saha, fitness, sauna, fin hamamı, kafe ve 40 araçlık otopark
hizmetleri bulunuluyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum