Jandarma timine saldırı: 1 şehit

Jandarma timine saldırı: 1 şehit
Kahramanmaraş'ta trafik aracına düzenlenen saldırıda 1 astsubay şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Ekinözü ilçesi Gellezif mevkisinde jandarma trafik timine düzenlenen saldırıda, Jandarma Uzman Çavuş Abdulmecit Yıldırım'ın şehit olduğu, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kasım Yağbasan ve Uzman Çavuş Taner Yasam'ın yaralandığı bildirildi.

Yaralanan Kasım Yağbasan ve Taner Yasam, Elbistan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığında görevli trafik timinin, Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler köyünde meydana gelen ölümlü trafik kazasına gittiği ve trafik timinin bulunduğu araca ateş açıldığı bildirildi.

Yaralanan askerlerin ateşe karşılık verdiği ve haber merkezine saldırıya uğradıklarını ilettiği, Gaziler köyüne kaza için giden ambulansın da askerleri Elbistan Devlet Hastanesine getirdiği öğrenildi.

Bölgede operasyonların sürdürüldüğü öğrenildi.

Bir günde iki başsağlığı mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanvekili Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı mesajı göndererek, Kahramanmaraş'ta 1 askerin şehit olması nedeniyle duyduğu üzüntülerini bildirdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın, Kahramanmaraş'ta askeri araca düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olması ve 2 askerin yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanvekili Orgeneral Özel'e başsağlığı mesajı göndererek üzüntülerini bildirdiği belirtildi. Erdoğan, yaralı askerler için de acil şifalar dilerken, bu mesaj, Başbakan Erdoğan'ın bugün, Orgeneral Özel'e gönderdiği ikinci başsağlığı mesajı oldu.

Erdoğan, bugün Hakkari'de şehit olan asker için de Orgeneral Özel'e başsağlığı mesajı göndermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.