Kadıoğlu Esenyurt’u Bakırköy’e anlattı

Kadıoğlu Esenyurt’u Bakırköy’e anlattı
AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Ak Belediyelerde Yatırımlar ve Hizmet Anlayışı” adlı sunuma katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt ’un dünden bugüne değişim ve gelişi

Programa, Bakırköy Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ak Parti İstanbul İl yöneticileri, Bakırköy İlçe teşkilat yöneticileri, Bakırköy Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Bakırköylü vatandaş katıldı.

Kokteyl ikramı ardından, açılış konuşması yapan Bakırköy Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, “AK Belediyelerde Yatırımlar ve Hizmet Anlayışı” ile Kentsel dönüşüm dendiğinde önde gelen örnek ilçemiz Esenyurt ’tur” dedi. Tanıtım ve sunum programlarının, diğer AK Partili belediyeler ile devam edeceğini belirten Gürcan, konuşması ardından sözü Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na bıraktı.

Sinevizyon eşliğinde sunumuna başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eğitim, sağlık, ibadethane, sosyal tesisler, kentsel dönüşüm, biten, devam eden ve başlayacak olan projeleri ile bütçe tablolarını birebir göstererek, Esenyurt ‘un gelişimi ve değişimini anlattı.

Başkan Kadıoğlu “Reklam değil 9 yıllık birikim”

Türkiye’de nüfusu 500.000’i aşmış 18 ilçeden biri olan Esenyurt İstanbul’un sıralamada 8’nci ilçesi olduğunu belirten, Başkan Kadıoğlu “izleyecekleriniz reklam değil 9 yıllık birikimdir. Gelir gider bütçe sıralamasında Türkiye’de 2’nci, İstanbul’da 1’nci sıradayız. Görevi aldığımız gün 20 trilyon olan bütçe rakamımız her geçen gün artarak bu gün yaklaşık olarak 350 trilyona ulaşmış durumdadır” dedi.

Edirne’den Kars’a Yardım
Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu sunumda Esenyurt Belediyesi’nin yaptığı birçok hizmet çalışması, proje, kalkınma ve dönüşümün yanı sıra ilçedeki 138 bin aileye, Türkiye’deki il ve ilçe belediyelerine yardımlarına değinerek Edirne’den Kars’a yardım ve destek yaptığını ifade etti. Esenyurt ‘un Bakırköy’e nazaran % 40 daha ekonomik olduğunu da sözlerine ekleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, sunum ardından vatandaşların ve Bakırköy mahalle muhtarlarının sorularını yanıtladı.

“Biz kimseden finans destek almıyoruz”
“İlçenizdeki kalkınmayı ve kentsel dönüşüm için Büyükşehirden veya bir başka kurumdan finansal destek alıyor musunuz? ” şeklinde sorulan soruya cevap veren Başkan Kadıoğlu, “Bugüne kadar olan bütün projelerimiz iki kavşak hariç hepsini tamamen kendi bütçemiz ile sağladık. Herhangi bir kurumdan destek almıyoruz ”dedi.

“Bize Proje Önerin Başkanım”
Program sonunda Bakırköy Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Şahin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na kendi ilçeleri için kentsel dönüşüm projesi önermesini istedi.
Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, yaklaşık iki saat süren programı katılımcılar büyük beğeni ile izleyerek, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.