Kadıoğlu Kars'ta kitap dağıttı

Kadıoğlu Kars'ta kitap dağıttı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Kars’a giderek burada Susuz ilçesi Büyükçatak’ta 2007 yılında yaptırdığı kendi adını taşıyan Afet evleri Necmi Kadıoğlu İlkokulu’na ve ilçeye bağlı 6 köy okuluna ve öğrencilere bilgisayar, giyim ve kırtasiye malz

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars ziyaretinde Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve beraberindeki heyet ile birlikte Susuz Kaymakamını makamında ziyaret ederek. İlçe hakkında görüşmeler yaptılar.
Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ilçedeki eğitim faaliyetlerine yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Kaymakam Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun kendi adını taşıyan Büyükçatak Afet evleri Necmi Kadıoğlu İlkokulu’na giderek burada ilçeye bağlı 6 köy okuluna ve 350 öğrenciye bilgisayar, giyim ve kırtasiye malzemesi yardımın da bulundu.

Biz paylaşmak istiyoruz. Türkiye'nin her tarafında paylaşmak istiyoruz diyen Necmi Kadıoğlu; “Büyük ve Küçük Çatak'ın bende anısı, hatırası var. Göstermiş olduğunuz karşılıklı özveriyi, iyi niyeti, takdir ediyorum ve unutmayacağım. Bilgisayar günümüz de önemli bir araç. Çocuklarınızı bilgisayar kullanmaya teşvik edin. Çocuklarımız dünyayı öğrensinler" dedi.
Kadıoğlu, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz ile birlikte öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Hediyelerini alan öğrencilerle tek, tek sohbet eden Kadıoğlu, öğrencilere kesinlikle okumaları gerektiğini söyledi.
Daha sonra köy evine geçen Kadıoğlu ve beraberindekilere burada köylüler tarafından kaz yemeği ikram edildi. Kadıoğlu’na üzerinde ismi yazılı bir de tepsi hediye edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.