Kadirli'ye ateş düştü

Kadirli'ye ateş düştü
'Bir yıldır yolunu gözlüyordum'

Tunceli'de meydana gelen patlamada şehit olan evli ve 9 aylık bir kız çocuğu babası polis memuru Gökhan Büyükarslan'ın acı haberini ailesine Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile Kadirli İlçe Emniyet Müdürünü Andaç Çelebi verdi.

Emniyet Müdürü Ceren ile Çelebi, beraberindeki sağlık ekipleriyle Büyükarslan'ın babası 65 yaşındaki Hamza Büyükarslan'ın Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nin Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesi'ndeki evine geldi.

2 katlı evin önüne eskort ve sağlık ekipleriyle gelen Emniyet Müdürü Ceren'i kapıda şaşkınlıkla karşılayan besici baba Hamza Büyükarslan ne olduğunu anlamaya çalışarak "Hayırdır" dedi. Gazetecileri de görünce aklına Tunceli'de görev yapan oğlu gelen babanın sesi titredi, daha fazla soru soramadı içeri girdi. Emniyet Müdürü Ceren de, "Oğlumuz şehit oldu" diyebildi. Dizlerinin bağı çözülen baba ile anne 60 yaşındaki Selbi Büyükarslan yere yığıldı. Baygınlık geçiren anne ve baba ile evde bulunan diğer yakınlarına sağlık ekipleri hemen sakinleştirici iğne yaptı. Gözyaşlarına boğulan anne, "Bir yıldır yolunu gözlüyordum" diyerek ağıt yaktı.

Acı haberi duyanların akın ettiği 2 katlı eve dev bir Türk Bayrağı da asıldı. Şehidin cenazesi yarın Kadirli İlçesi'nde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.