Kara komşu ilçe festivalinin açılışında

Kara komşu ilçe festivalinin açılışında
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel Çatalca’nın kuzey batısındaki komşu ilçesi Saray’ın 1. Uluslararası Geleneksel 8. Bahar ve Kültür Festivali’nin açılışına katıldı.

Yaz aylarının gelmesi ile beraber belediyeler de festivallerini düzenlemeye devam ediyor. Bu festivallerden birisi de Çatalca’nın komşu ilçesi Saray’da düzenlenen 1. Uluslararası Geleneksel 8. Bahar ve Kültür Festivaliydi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın daveti üzerine festivalin açılışına katıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yanı sıra açılışta Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,  Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Beyazköy, Kıyıköy belediye başkanları katıldı.

 Saray Atatürk Meydanı’nda düzenlenen açılış programı Atatürk ve silah arkadaşları ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın hep birlikte okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Saray 1. Uluslararası Geleneksel 8. Bahar ve Kültür Festivali start aldı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.