Kara mahalleleri denetledi

Kara mahalleleri denetledi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçede yapılan çalışmaları denetlemek adına önceki gün mahalleleri ziyaret etti. Çakıl ve Ovayenice mahallelerine de geçen Belediye Başkanı Cem Kara burada vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntıları da yerinde dinle

Bilindiği gibi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek birim müdürlerinden bilgi alıyor. Bu kapsamda Başkan Cem Kara önceki gün Çakıl ve Ovayenice mahallelerini de ziyaret ederek burada vatandaşla bir araya geldi, ardından mahallelerde Çatalca Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetledi.

 Belediye Başkanı Cem Kara önceki gün ilk olarak Çakıl mahallesine geçti. Burada Çatalca Belediyesi tarafından bakım ve boyası yapılan 9 no’lu sağlık ocağını ziyaret eden Başkan Cem Kara, sağlık ocağı çalışanlarıyla bir araya geldi. Çakıl mahallesinde mahalle muhtarı ve vatandaşlarla da görüşen Başkan Cem Kara burada sorunları dinledi ve ardından Ovayenice mahallesine geçti. Mahallede Belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cem Kara, mahalle muhtarı Tuncay Çakıyla da görüşerek sorun ve önerileri dinleyerek bilgi alışverişinde bulundu.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.