Kara teferruatlı hazırlık

Kara teferruatlı hazırlık
Meteorolojinin hafta sonu İstanbul’da yoğun kar yağışı beklendiği uyarısı üzerine, Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri tüm donanım ve ekipmanlarını seferber ederek, karı karşılamaya hazır bir duruma geldi.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, ilçeyi dört bölgeye ayırarak yaklaşık olarak 2000 ton tuz , 4 tuzlama aracı, 6 tuzlama kamyoneti, 9 kepçe, 2 greyder, 4 adet damperli kamyon, 2 adet minibüs ve 110 personel ile karla mücadele için hazır bekliyor. Olası bir kar yağışında Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak karla mücadele ekibi 7/24 çalışma esasına dayanarak, kar yağışının vatandaşlar için bir çile haline gelmesine engel olmak için çalışacak.

“Yeterli ve Donanımlı Bir Ekipmana Sahibiz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Etkili kar yağışının vatandaşlarımıza sıkıntı doğurmaması için özellikle araçlarına zincir takmaları gerekiyor ve çekme halatı bulundurmak önemli. Karda gerekli olmadıkça sürücüler trafiğe çıkmamaya özen göstermeli. Biz de belediye olarak üstümüze düşen görevi yerine getirerek, kara yeterli ve donanımlı bir ekipmanla hazırız. Gece gündüz çalışarak, yaşanabilecek yol sıkıntılarını çözmeye çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.