Karakaş’ın köy ve mahalle ziyaretleri devam ediyor

Karakaş’ın köy ve mahalle ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Taşkın ile beraber, Büyükçavuşlu, Sayalar, Çayırdere ve Beyciler ve K. Sinekli Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Ziyaret sırasında yapılan hizmetleri de yerinde inceleyen Karakaş, muhtarlıklarda, köy kahvelerinde, sokaklarda vatandaşlarla sohbet ederek, yeni hizmetler hakkında bilgi verdi.

 BEYCİLER’DE SIRADA DOĞAL GAZ VAR

 Haftaya mahalle ziyaretleri ile başlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan yardımcısı İsmail Taşkın ile birlikte mahallere sürpriz ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Karakaş, “ Bulduğumuz her fırsatta, ilçe yönetiminden arkadaşlarımızla köy ve mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu hastaya Beyciler Mahallemizle başladık. Beyciler’de alt yapı, içme suyu ve arıtma hizmetlerimizi tamamladık. Sırada doğalgaz var. Doğalgazı da inşallah en kısa zamanda bu mahallemize kazandıracağız.

 SAYALAR KÖPRÜSÜ TAMAMLANDI

 Sayalar köprümüz de tamamlandı. Bu köprü yıllardır açılmayan sıkıntı bir köprüydü. Çok şükür bunda da çözdük. Sayalar köprümüzde yarın itibari ile hizmete açılmış olacak. Ben bu köprünün yapımı için de yine İBB Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Bu köprü  ile bir çok sorun ortadan kalkmış oldu.Köylerimize ulaşım rahatladı. Ekiplerimizi gece gündüz çalışarak bu hizmeti de yerine getirdiler. Sayalar ve bölge halkımıza hayırlı olsun.

 ÇAYIRDERE’DE ALTYAPI TAMAMLANDI TEŞEKKÜRLER TOPBAŞ

 Çayırdere Mahallemize yaptığımız ziyarette vatandaşlarımızla sohbet ettik. Küçük gruplar halinde oturan vatandaşlarımızla çok samimi sohbetler yapma fırsatı buluyoruz. Yapacağımız ve yaptığımız hizmetler hakkında ki fikirlerini , düşüncelerini alıyoruz. Bu sohbetler çok verimli oluyor. Şu anda Çayırdere Mahallemizde altyapı tamamdır. İçme suyu ve arıtma tesisi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah  hızlı bir şekilde bitireceğiz.

Büyüksinekli Muhtarlık binası bitmek üzere. Her yerde şantiyelerimiz var. Sayalar ve Küçük sinekli ye yaptığımız ziyaretlerde çiftçilik yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onlarla olan sohbetimizde  tarım ve hayvancılık üzerineydi. Devletimizin vermiş olduğu desteklemelerden oldukça memnunlar. Çiftçimizin yüzü gülüyor. Gülmeye de devam edecek. Ben öncelikle bizlerin bu hizmetleri yapmasına olanak sağlayan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ne zaman bir şey için kapısını çalsak bizleri hiç boş çevirmedi. Alt yapı, içme suyu şebekeleri, doğalgaz, arıtma tesisleri gibi, çoğunun hayal bile edemeyeceği hizmetlerle modern köyler oluşturuyoruz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.