''Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2018” Beylikdüzü'de...

''Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2018” Beylikdüzü'de...
''Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2018” Beylikdüzü'de; DOĞULAN TOPRAKLARIN ÜRÜNLERİ DOYULAN TOPRAKLARA
 

2016 yılından bu güne başarı ile yapılan ve yöresel ürünlerin sergilendiği; ''Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2018” bu yıl da 16. - 22 Ekim tarihleri arasında Beylikdüzü'de gerçekleşecek.

KARS ARDAHAN IĞDIR TANITIM PLATFORMU öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte İstanbul'da ciddi anlamda faaliyet gösteren KAI dernekleri destek ve emek vermekte.

DAVETİYELER DAĞITILIYOR

Platform sözcülerinden Beylikdüzü KAI Başkanı Temel Altuntaş ve Büyükçekmece KAI Başkanı Burça Yıldız, istanbul Gazeetciler Dernek Başkanı Mehmet Mert'e KAI tanıtım Günleri davetiyesini sunarak bu etkinlikte; doğduğumuz toprakların kültürünü doyduğumuz topraklara tanıtmak amacındayız. Bu amaçla tanıtım günlerinin daha geniş ktilelere duyurulması için basınımızdan da destek istiyoruz dediler.

Platform sözcülerinden; Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ise tanıtım günleri öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘’Kars – Ardahan – Iğdır Tanıtım Günlerimiz yakında başlıyor. Hepimiz sevinçli ve heyecanlıyız. Sizlerden ve tüm hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz tanıtım günleri için siz değerli hemşerilerimizi orada görmek istiyoruz. Oldukça yoğun katılımla açılacak organizasyon yaparak hem kültürümüzü yansıtıp hem de yöresel ürünlerimizi tanıtma imkanı bulacağız. Geçtiğimiz iki yılda büyük ilgi gören tanıtım günlerinin bu yıl daha yoğun olacağını düşünüyoruz. Bu anlamıyla başta dernek başkanımız, bu organizasyonu yapan Togay Çoban’a ve sizlere teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz iki yılda gösterdiğiniz alakayı bu yıl da göstereceğinize inanıyorum" dedi.

KASİAD Başkanı Orhan Gökçe ise: ‘’Son iki yıldır Beylikdüzü Metrobüs Meydanı’nda Kars – Ardahan – Iğdır Tanıtım Günleri’ni büyük bir özenle gerçekleştirdik. 3. tanıtım günlerimizi daha kurumsal, ayağı yere basan ve illerimizi tüm Türkiye’ye daha iyi bir şekilde tanıtacak bir etkinlik olarak planlıyoruz. ’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.