Kaymakam Arat’a hoş geldin ziyareti

Kaymakam Arat’a hoş geldin ziyareti
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Büyükçekmece İlçesini temsil eden Tepecikspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Büyükçekmece’nin tanınmış isimleri Büyükçekmece İlçesine yeni atanan Kaymakam M.Hulusi Arat’tı makamında ziyaret ettiler.

Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Temel Eyüboğlu, Hasan Seçer, Kızılay Büyükçekmece Şube Başkanı Mehmet Seyidoğlu, Malatya Pazarı İşletme Müdürü Gencay Kaygısız, Şevket Adıgüzel ve Fatih Zehir ile birlikte güzel bir ortamda gerçekleşen ziyarette bol bol futbol konuşuldu. Siyaset rüzgârının hiç esmediği bu sıcak ve samimi ziyarette sadece Türk futbolunun son durumu ile Tepecikspor konuşuldu. Tam bir futbol aşığı olan Büyükçekmece’nin Çiçeği burnunda yeni kaymakamı M.Hulusi Arat’a Mehmet Eyüboğlu ile birlikte Temel Eyüboğlu, Sivas’ı simgeleyen İl’in Plakası olan 58 Numaralı üzerinde H.Hulusi Arat Yazan Tepecikspor formasını takdim ettiler. Bu jest karşısında memnun kalyan Kaymakam Arat, formayı alır almaz sıcağı sıcağına akşam halı sahadaki maçta yeşil-beyazlı formayı giyeceğini söyledi.

Arat’tan teşekkür

Büyükçekmece Kaymakamı M.Hulusi Arat, kendilerini makamında ziyaret eden ve bu güzel ortamı sağlayan Tepecikspor Yönetim Kurulu ve Büyükçekmece’nin önde gelen isimlerine teşekkür ettiğini söyledi. Spor Kulüplerini ve özellikle Futbolu çok önemsediğini söyleyen Kaymakam Arat, Tepecikspor’un iç sahadaki hatta vakit bulduklarında dış sahadaki maçlarda bile takımın yanında olmaya gayret göstereceğini söyledi. Kaymakam Arat, bir ilçenin tanıtımında en büyük Reklâmın Spor ile yapıldığına dikkat çekti. Arat konuşmasına şöyle devam etti, “Spor Kulüpleri bulunduğu şehrin en güzel Reklâm araçlarından biridir. Bu anlamda bende bulunduğum her yerde spor kulüplerinin ne kadar önemli olduğunu her platformda anlatmaya çalıştım. Bulunduğunuz il ve ya ilçenin tanıtımını sportif faaliyetlerle yapabilirsiniz. Büyükçekmece Belediyesinin Geleneksel olarak Festivalleriyle de ünlü olduğunu biliyoruz. Büyükçekmece’yi Uluslararası platformda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibi, sportif anlamda da Türkiye’de Tepecikspor ile sportif alanda tanıtmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin daim olması, bu İlçeyi tanıtmak ve buradaki güzellikleri değişik illere taşımakta bundan böyle Tepecikspor’un görevi olacaktır. Bizlerde bu güzide spor kulübümüze Profesyonel anlamda desteğimizi sunmaya devam edeceğiz. Bölgemizde bulunan Amatör Spor Kulüplerimize de gerekli ilgi ve alakayı göstererek burada sportif başarıların sayısını arttırmak için mücadele edeceğimizi belirtmek isterim. Fırsat bulduğumda Tepecikspor’un iç saha ve Deplasman maçlarına hatta tüm spor kulüplerimizin idmanlarına güzel bir program düzenleyerek zaman zaman gitmeye gayret göstereceğiz. Büyükçekmece İlçesi inanın çok şanslı çünkü sporu çok seven ve sürekli içerisinde bulunan bir Kaymakam ile tanıştı. İnşallah bu ilçemizde başarılı neticeler alan kulüplerimizle nice şampiyonluklar yaşarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.