Kendi yarasına rağmen abisi ve çocuğuyla ilgilendi

Kendi yarasına rağmen abisi ve çocuğuyla ilgilendi
Avcılar’da makas atma nedeniyle meydana geldiği iddia edilen trafik kazasında bir aile ölümden döndü.
Avcılar’da makas atma nedeniyle meydana geldiği iddia edilen trafik kazasında bir aile ölümden döndü. Kaza sonucu yaralanan bir anne, kendisine rağmen abisinin ve çocuğunun derdine düştü.

Avcılar E5’te meydana gelen kazada iki araç bariyerlere girerek durabildi. İddialara göre, 34 GN 4879 plakalı araç makas atarak ilerlediği sırada önce orta refüjdeki bariyere çarptı. Ardından yolun karşısına savrulan araç bu sırada içerisinde 3’ü çocuk 6 kişinin bulunduğu 54 YU 049 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarındaki demir korkuluklara daldı.

Demir bariyerleri kırarak aydınlatma direğine de çarpıp durabilen 54 YU 049 plakalı otomobilde bulunun 3’ü çocuk 6 kişi ölümden döndü. Kazaya neden olduğu belirtilen ve hurdaya dönen diğer aracın hava yastıklarının açılması nedeniyle de bu aracı kullanan genç sürücü de kazayı yaralı atlattı. 

Kazazedelerin yardımına önce çevredeki vatandaşlar koştu. Kazaya neden olan aracın sürücüsünü aracının içinde vatandaşlar teskin etmeye çalıştı. Diğer aracın sürücüsünü ise yerde vatandaşlar konuşturarak bilincini açık tutmaya çalıştı. Hafif yaralanan iki kadın ve çocukları da ayakta ambulansın gelmesini bekledi. Vatandaşlar korkudan ağlayan minik kazazedeleri sakinleştirmeye çalıştı. 

Bu sırada kazada yaralanan genç bir anne, kendi yarasını unutarak yerde yatan abisi olan sürücüyü, “Merak etme abicim. Hiçbir şey yok biz de. Cemre iyi, Tuğba iyi, yengem iyi, Berat iyi tamam mı?’ diye teskin etmeye çalıştı. Aynı anne daha sonra kızını aradı. Bir başka kadının kucağına aldığı kızına ulaşan anne kızının elinden tutarak onu da sakinleştirdi. 

Vatandaşların ihbarı üzerine de olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Ağır yaralanan iki sürücü de sedyelerle ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. İki kadın ve çocuklar ise bir süre sonra gelen üçüncü ambulansla hastaneye götürüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.