KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ EYAFEXPO’DA

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ EYAFEXPO’DA
Küçükçekmece Belediyesi, ‘7. EYAFEXPO Engelsiz Yaşam Fuarı’na katılarak engellilere yönelik hizmetlerini tanıttı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde engelli vatandaşların işverenlerle buluşması ve ihtiyaç duydukları tüm ürünlere aynı yerde ulaşabilmesi amacıyla kurulan ‘7. Engelsiz Yaşam Fuarı’nda yer alan Küçükçekmece Belediye Standını, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç ve pek çok engelli vatandaş ziyaret etti.

‘EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ ENGELLİ VATANDAŞLARA HİZMET’

Sosyal Yardım İşleri tarafından kurulan belediye standını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi alan Hamza Gönenç, Küçükçekmece Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerine hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Gönenç, “Küçükçekmece Belediyesi olarak Sayın Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’in de önderliğinde engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu bizim en önemli vazifelerimizden bir tanesi. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 ‘ENGELLİ VE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIM ELİ’

Gönenç ayrıca, Sosyal Yardım İşleri olarak sadece engelli vatandaşlara değil, ihtiyaç sahibi tüm Küçükçekmecelilere yardım ellerini uzattıklarını belirterek, binlerce aileye gıda, giyim, kişisel bakım, ev eşyası yardımı ile nakdi yardım yaparak, 2 öğün sıcak yemek, hasta bezi, medikal malzeme, araç tamir ve bakım hizmeti, ulaşım hizmeti verdiklerini söyledi.

Küçükçekmece Belediye standında engellilere yönelik hizmetlerin anlatıldığı kısa film gösterilirken, Küçükçekmece Belediyesi tarafından ayrıca ilçedeki engelli vatandaşların fuara kolay gelip gidebilmeleri için ring sefer başlatıldı. 31 ülkeden 181 firma ve firma temsilcisinin katıldığı EYAFEXPO 7 Aralık tarihine kadar İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.