Küçükçekmece'de 10 Ton Sahte Deterjan Ele Geçirildi

Küçükçekmece'de 10 Ton Sahte Deterjan Ele Geçirildi
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'de bir apartman dairesinin bodrum katına yaptığı operasyonda 10 ton sahte deterjan ve deterjan yapımında...
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'de bir apartman dairesinin bodrum katına yaptığı operasyonda 10 ton sahte deterjan ve deterjan yapımında kullanılan madde ele geçirdi. Operasyon esnasında olay yerinde bulunan bir kişi de gözaltına alındı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri tarafından Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi'nde bir evin bodrumuna operasyon düzenledi. Yapılan operasyon neticesinde evin bodrumunda sahte deterjan üretildiğini tespit eden polis ekipleri, 10 ton sahte deterjan ve deterjan yapımında kullanılan maddelere el koydu. Operasyon esnasında içeride bulunan K.Ö., isimli bir kişi de gözaltına alındı. Öte yandan deterjanları ambalajlamak için kullanılan makine ve hassas terazilere de polis ekipleri tarafından el konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.