Küçükçekmece protokolü iftar’da buluştu

Küçükçekmece protokolü iftar’da buluştu
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ilçe protokolünü Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda verdiği iftar yemeğinde ağırladı.

Geniş katılımla gerçekleştirilen davete, İlçe Kaymakamı Orhan Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz, Başsavcı İsmail Kurt, Küçükçekmece Emniyet Müdürü Mustafa Nacar, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Nalbant, hakimler, savcılar,  basın mensupları, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları üyeleri katıldı.

 YENİAY’DAN SOKAK İFTARLARINA DAVET

 Yaptığı selamlama konuşmasında konuklarının Ramazan ayını tebrik eden Başkan Aziz Yeniay, iftar sofralarında gönüllerin ve dostlukların paylaşıldığını ve muhabbet ortamının geliştiğini söyledi. İlçede devam eden sokak iftarlarına herkesi davet eden Yeniay, çünkü oralarda farklı bir atmosfer, güzellik ve muhabbet var diyerek iftarlarda emeği geçen hayırseverlere de teşekkür etti. Ayrıca yemekte davetlilerle tek tek ilgilenen Yeniay, yemeğe katılımlarından dolayı da minnetini dile getirdi.

 ‘KÜÇÜKÇEKMECE BÜYÜYOR’

 Küçükçekmece’de yaşamanın her geçen gün daha fazla keyif verdiğinin altını çizen Yeniay, göreve geldiğinde kullandığı bir cümleyi hatırlatarak ‘Bir ilçenin sahibi olmalı, o sahiplerde halktır.  O katman içerisinde duyarlı olan sorumluluk sahibi olan aşk ile iş üreten ben bu sofrada varım diyenlerle Küçükçekmece büyüyor. ’diye konuştu.

 İlçenin artık Türkiye’nin enlerine ev sahipliği yaptığını belirten Yeniay, 15 yıl içerisinde Küçükçekmece’nin dönüşüm kapsamında yepyeni bir çehre kazanacağını da sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.