Kültürel Birliktelik, Barış Getirir

Kültürel Birliktelik, Barış Getirir
Yedi ülkeden çocukları ağırlayan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal BABAYİĞİT, Dünya barışının kültürel birliktelikle olacağına inanan biriyim dedi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, yurt dışından gelen çocukları ağırladı. Comenius projesi kapsamında Büyükçekmece’yi ziyaret eden heyetle, İlçe Başkanı Av. Celal BABAYİĞİT yakından ilgilendi.
Geleceğe yatırım
Yedi farklı ülkeden gelen çocuklarla sohbet eden ilçe teşkilat mensuplarımız, Çocuklar ve yakınlarına Türk kahvesi ikramında bulundular. Kısa bir karşılama konuşması yapan ilçe Başkanımız Av.Celal BABAYİĞİT “dünya barışının kültürel birliktelikle olacağına inanan biriyim. Ülke olarak her fırsatta kültürlerin kaynaşmasından ve etkileşiminden yanayız. Bu tür faaliyetler sayesinde çocuklarımız ve bizler yabancı kültürleri tanıyor ve uyum sürecimizi hızlandırıyoruz. Ülkemizden de birçok heyet Avrupa’ya, Amerika’ya ve dünyanın çeşitli ülkelerine ziyaretlerde bulunarak onlara Anadolu kültürü’nü anlatıyor. Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğunu bilen bir partinin mensubu olarak, bu ziyaretten oldukça mutlu olduğumuzu dile getirmeliyim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.