KUTSİ BEYLİKDÜZÜ'NÜ COŞTURDU...

KUTSİ BEYLİKDÜZÜ'NÜ COŞTURDU...
Beylikdüzü Belediyesi`nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye ünlü pop şarkıcısı ve oyuncu Kutsi çıktı. Beylikdüzü halkını şarkıları ile coşturan Kutsi engelli hayranlarının isteklerini de kırmayarak onlarla şarkı söyledi.

Beylikdüzü`nde sahneye çıkan Pop Şarkıcısı Kutsi, Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda binlerce kişiyi adeta müziğe doyurdu. Kutsi`nin özellikle genç hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde binlerce kişi Kutsi'nin şarkılarına sanatçı ile birlikte eşlik ettiler. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, tarafından çiçek takdim edilen Kutsi, Başkan Uzun tarafından Fahri Beylikdüzü Elçisi ilan edildi.
Engellilerle fotoğraf çekildi ve şarkı söyledi...
Konserde, Kutsi'nin engelli hayranları da vardı. Sahnenin en önünde sevdikleri sanatçının şarkılarını dinleyip, sanatçıya eşlik eden engellilerin yanına gelen Kutsi onlarla birlikte şarkılar da söyledi. Engelli hayranları ile fotoğraf da çekilen Kutsi gelen istekleri de kırmayarak istek şarkılarını seslendirdi.
Kutsi fahri Beylikdüzü elçisi oldu...
Konserin ardından Kutsi'ye çiçek armağan eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, büyük bir coşku ile devam eden Ramazan etkinliklerinin Ramazan süresince gerçekleşeceğini belirtti. Ramazan ayını ruhuna yakışır şehirde yaşamak gerektiğine vurgu yapan Başkan Uzun sevilen sanatçı Kutsi'yi fahri Beylikdüzü elçisi ilan etti.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.