Mahalle Halkı Baz İstasyonuna Karşı!

Mahalle Halkı Baz İstasyonuna Karşı!
Silivri Belediye Konutlarına kurulmak istenen baz istasyonuna mahalle sakinleri tepki gösterdi. Baz istasyonunu kuran işçiler ile vatandaşlar arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti.
Silivri Belediye Konutlarına kurulmak istenen baz istasyonuna mahalle sakinleri tepki gösterdi. Baz istasyonunu kuran işçiler ile vatandaşlar arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti.

Silivri Yeni mahalle Belediye Konutları’nda bir siteye kurulmak istenen baz istasyonu site sakinleri tepki gösterdi.

Alınan bilgiye göre, Yeni mahalle Belediye Konutları Esnaf sitesinde bulunan trafo merkezine özel bir firma tarafından baz istasyonu kurulmak istenildi. Durumun farkına varan mahalle sakinleri toplanarak baz istasyonunun kurulduğu bölgeye gidip baz istasyonu kurulum çalışmalarına engel oldular. Çalışmaları durdurulan işçiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, site sakinlerini sakinleştirerek duruma el koydu.

GÜLER; SİTEMİZDE BAZ İSTASYONU İSTEMİYORUZ

Site sakinlerinden Serdar Güler yaptığı açıklamada “Biz baz istasyonu istemiyoruz. Az ileride zaten mevcut, Geçen senede girişimde bulundular. Fakat kuramadılar. Bu sene tedbirliyiz. Avukatlarımız devrede, biz baz istasyonu istemiyoruz. Gerekirse tüm ailelerimizi buraya toplama kararı da aldık” dedi.

ERİŞKEN; HAKKIMIZA TECAVÜZ EDENLERİ MAHKEMEYE VERECEĞİZ

Site sakinlerinden Fikret Erişken de “Herhangi bir işlem yapılabilinmesi için Belediyeden ruhsat alınması gerekiyor. Bunlarda sadece Bedaş’la olan protokol var. Bedaş’a verdiğimiz alanı kötüye kullanıyorlar. Burası bizim tapulu yerimiz, hakkımıza tecavüz edenleri de mahkeme vereceğiz ve buraya baz istasyonu kurdurmayacağız” dedi.

BELEDİYEDEN DESTEK İSTEDİLER

Diğer yandan mahalleye baz istasyonunun kurulmasına tepki gösteren site sakinleri, site avukatını da yanlarına alarak, Silivri Belediye Başkanlına gitti. Belediye başkanlığına giden site sakinleri ve site avukatı, baz istasyonunun kurulmaması için belediyeden destek istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.