Marin Princess emin ellerde, Sudi Özkan el koydu

Marin Princess emin ellerde, Sudi Özkan el koydu
Princess otellerinin sahibi ünlü gazinocular kralı Sudi Özkan, Kumburgaz'da mülk sahibi olduğu Artemis Marin Princess Hotel'in işletmeciliğini bir daha kiraya vermemek üzere el koydu.
 

Genel Müdürlüğünü Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu'nun üstlendiği otel yenilenen konsepti ve yeni imajı ile şimdi mülk sahibinin kontrolünde daha sağlıklı hizmet vermeyi amaçlıyor.

5 yıldızlı bayram şenliği

Önümüzdeki Ramazan Bayramı'nın 2. Gününde Olcay Ağırbaş'ın sahne alacağı 'bayram şenliği' konseri ile de müşterilerini ağırlayacak olan Artemis Marin Princess Hotel'in Genel Müdürü Kumburgaz eski belediye başkanı  Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu şunları söyledi; Marin Princess Hotel'de her birimizin anıları var. Yıllardır bizlere otel hizmetinden ziyade bir sosyal alan sosyal etkinlik hizmeti veren otelin, havuzundan odalarına, lobisinden iskele barına kadar bir çok bölümünde tadilat yaparak değiştirdik. Şimdi otel daha modern ve daha sağlıklı bir yapı ile hizmet vermeye hazır.

Bu otelin yeri başka!

19 ülkede bir çok otelleri ve casinoları bulunan ünlü iş adamı Sudi Özkan ise 'Bu otelin benim dünyamda yeri bam başka. Ben aynı zamanda Kumburgazlıyım. Burada evim var. Okulum var. Dostlarım var. Artemis Marin Princess Hotel'i bir daha kiraya vermeyeceğim. Maalesef kiracılarımız ile hep sorun yaşadık. Dostum arkadaşım Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu yönetiminde otelin daha sağlıklı hizmet vereceğinden eminim.' Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.