Masanın örtüsünü çekince...

Masanın örtüsünü çekince...
Üzerine kaynar su dökülen 11 aylık bebek yaralandı

ZONGULDAK'ta 11 aylık Eren Adıgüzel, kahvaltı masasının örtüsünü çekince devrilen çaydanlıktaki kaynar suyun üzerine dökülmesi sonucu yaralandı. Vücudunda 2'nci derece yanık oluşan Eren bebek, ambulans helikopterle Kocaeli'ye sevk edildi.

Ev kadını Ayşe Adıgüzel ve maden işçisi Erkin Adıgüzel çiftinin bebekleri Eren Adıgüzel, sabah kahvaltı masasında otururken örtüyü kendine doğru çekti. Devrilen çaydanlıktaki kaynar su üzerine dökülen Eren Adıgüzel, yaralandı. Ailesi tarafından Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan bebeğin, sol bacak ve sol kolunun yanı sıra vücudunun bir bölümünde 2'nci derece yanık saptandı.

Eren bebeğin, daha ileri tedavi için yanık ünitesi bulunan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkine karar verildi. Sevk için Sağlık Bakanlığı'ndan talep edilen ambulans helikopter, Kozlu Beldesi'ndeki Adnan Taneri Stadı'na indi. Ambulansla stada getirilen Eren bebeğin helikoptere nakledilmesi sırasında ağlaması, anneannesi Naide Kavuklu'yu üzüntüye boğdu. "Beni de alın, ben ayakta da dururum" diyerek helikoptere binmek isteyen Kavuklu'ya görevliler izin vermedi. Eren bebek, ambulans helikopterle Kocaeli'ye sevk edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.