Meteoroloji uyardı, yağmur geliyor...

Meteoroloji uyardı, yağmur geliyor...
Meteoroloji’den son dakika hava durumu uyarısı! Yarın başlıyor - İstanbul hava durumu raporu
Kurban Bayramı tatili bitti. Yarından itibaren milyonlarca kişi iş başı yapacak. Yeni haftaya girerken (27 Ağustos Pazartesi - 2 Eylül Pazar) Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini geldi. Yarından itibaren yurdun batı kesiminde yağmurlu bir hava hakim olacak. Pazartesi günü başlayacak yağışlar Çarşambaya kadar sürecek. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu raporu ve yurt genelinde meteorolojik gelişmeler...
Kurban Bayramı tatili boyunca güneşli bir havanın olduğu birçok ilde yarından itibaren yeni bir yağışlı hava dalgası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son güncel hava durumu tahminlerine göre yarın, Marmara Bölgesi civarını etkileyecek yağışlar, salı ve çarşamba günü Marmara ve Ege’nin büyük bölümünü etkileyecek. Peki İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Antalya ve Konya başta olmak üzere diğer illerde hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel hava durumu raporu ve güncel meteorolojik gelişmeler mynet.com'da.
İSTANBUL HAVA DURUMU
İstanbul hava durumuna ilişkin Meteoroloji’den son tahminler geldi. Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde İstanbul’da yağmurlu bir hava hakim olacak. Yağışlı hava Çarşamba gününe kadar devam edecek. Perşembe günü yağışlı hava yerini güneşli havaya bırakacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.