Metris hiç bu kadar ünlüyü görmedi

Metris hiç bu kadar ünlüyü görmedi
Metris Cezaevi dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Aziz Yıldırım, Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı ziyaretçi akınına uğradı.

F.Bahçeli yöneticiler Nihat Özdemir, Ali Koç, Mithat Yenigün ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar başkan Yıldırım’ı ziyaret etti. Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba hem Havutçu, hem de Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederken,  Murat Aksu, Erdoğan Toprak ve Fahrettin Curoğlu ise Havutçu ve Adalı ile görüştü.

Aziz Yıldırım-Şekip Mosturoğlu sarmaş dolaş

F.Bahçe Asbaşkanı, Aziz Yıldırım’ı revirde ziyaret etti. İkilinin buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Mosturoğlu basında hakkında çıkanların doğru olmadığını söyledi.

ŞİKE soruşturması kapsamında tutuklanan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Metris Cezaevi’nde dün ilk kez bir araya geldi. Mosturoğlu revire giderek, Yıldırım ile görüştü. Bu sürpriz görüşmede ikili sarmaş dolaş oldu, duygusal anlar yaşandı,  Sarı lacivertli yönetici, “Başkanım basında yazılanlar doğru değil. Ben size hiçbir zaman yanlış yapmadım. Söylediklerim yanlış anlaşıldı” ifadesini kullandı.
Bu arada Mosturoğlu’nun itirafçı olduğu yönündeki iddia avukatlarınca yalanlandı. İddiaları reddeden Şekip Mosturoğlu’nun Etkin Pişmanlık Yasası’ndan yararlanmak için hiçbir talebinin olmadığı ifade edildi.

Düzeltme istendi

Soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk’e verdiği ifadesinin tutanağa yanlış geçtiğini öne süren Şekip Mosturoğlu, cezaevinde el yazısı ile kaleme aldığı iki sayfalık dilekçeyi avukatı aracılığı ile savcılığa göndererek bu yanlışlığın düzeltilmesini istedi.
Mosturoğlu dilekçesinde, savcılık ifadesi sırasında, “Trabzonspor’a teşvik primi verildiğini medyadan duydum” dediğini ancak bu beyanının tutanağa, “Süper Lig’in ikinci yarısında, Eskişehir’de oynanan Eskişehir-Trabzon maçı için F.Bahçe’den teşvik primi gönderildiğini duydum” diye geçtiğini ifade ederek, bunun düzeltilmesini istedi.

Avukatı açıkladı

Öte yandan  Şekip Mosturoğlu’nun avukatı Naim Karakaya da, müvekkilinin cezaevinde Aziz Yıldırım tarafından dışlandığı ve onunla aynı koğuşta kalma isteğinin reddedildiği yönündeki haberlerin de asılsız olduğunu açıkladı.

F.Bahçe yönetimi karar aldı: Durmak yok, yola devam

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın tutuklanıp Metris Cezaevi’ne girmesinden sonra sıkıntılı günler geçiren sarı lacivertli yönetim dün gece bir durum değerlendirmesi yaptı. Yapılan toplantıda tek bir karar çıktı; “Durmak yok, yola devam.”

Başkan Aziz Yıldırım’ın suçsuz olduğuna inandıklarını hep bir ağızdan ifade eden yöneticiler, “Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım suçsuz ve masumdur. O’na sonuna kadar güveniyoruz ve yönetim olarak da görevimizin başındayız. Kongreye kadar da görevimizi en iyi şekilde yapacağız” ifadelerini kullandılar.
2012 yılının mayıs ayında yapılacak kongreye kadar tek yumruk olmaya özen gösteren sarı lacivertli yönetim, dün gece almış olduğu bu kararla hem Yıldırım’ın arkasında olduklarını hem de zorlukların altından kalkacak güçte olduklarının altını çizdiler.

Havutçu: Bu kadar rezillikten sonra serbest kalsam ne olur

TANJU Çolak ve Rıdvan Dilmen ile Dilmen’in eşi Ayşe Dilmen dün Metris Cezaevi’ne giderek, şike soruşturmasında tutuklanan arkadaşlarını ziyaret etmek istedi. Çolak ve Dilmen savcılık izin vermediği için içeri giremedi. Ayşe Dilmen ile Çolak’ın avukatı Serdar Ölmez, tutuklu sanık Mehmet Yenice’nin avukatı sıfatıyla cezaevinde bir görüşme gerçekleştirdi.  Görüşme hakkında bilgi veren Çolak, “Tayfur Hoca içeride olmanın, onun üzüntüsünü yaşadığını söylemiş avukatıma. ‘Bu kadar rezillik, bu kadar haksız suçlamalardan sonra bir ay sonra çıksam ne olur’ demiş. Morali bozukmuş” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.