Metrobüs Bariyerleri Parçaladı, E-5'e Daldı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Metrobüs Bariyerleri Parçaladı, E-5'e Daldı: 1 Ölü, 1 Yaralı
E-5 Karayolu Merter civarında, kontrolden çıkan bir metrobüs, bariyerleri parçalayarak yola çıkıp minibüse çarptı. Kazada minibüs sürücü hayatını kaybetti.
E-5 Karayolu'nun Merter kesiminde, kontrolden çıkan bir metrobüs, bariyerleri parçalayarak yola çıkıp bir minibüse çaptı. Kazada metrobüs sürücüsü ile minibüs sürücüsü yaralandı. Metrobüse çarpan minibüsün sürücüsü Salih Doğan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Gece saat 00.15 sıralarında E-5 Karayolu Merter mevkiinde kontrolden çıkarak metrobüs yoluna giren bir servis minibüsü, Avcılar yönüne giden metrobüsle kafa kafaya çarpışmış, kazada ağır yaralanan minibüs sürücüsü Salih Doğan ve metrobüs sürücüsü Yasin Yıldırım ambulanslarla hastanelere sevk edildi.





MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ HAYATA TUTUNAMADI

Yaralı minibüs sürücüsü Salih Doğan'ın, kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Metrobüs sürücüsü Yasin Yıldırım'ın ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

E-5 TRAFİĞE AÇILDI

Öte yandan E-5 Karayolu, kazaya karışan araçların vinçlerle bulundukları yerden kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.