Metrobüs eziyetine karşı imza kampanyası

Metrobüs eziyetine karşı imza kampanyası
CHP Beylikdüzü Kadın Kolları, metrobüste yaşanan izdiham ve aktarmalı sefer sıkıntısının giderilmesi için imza kampanyası düzenledi.

Yetersiz metrobüs sayısı ve aktarmalı sefer gibi sıkıntıların giderilmesi için imza kampanyası başlatan CHP Beylikdüzü Kadın Kolları, Tüyap- Avcılar Metrobüs güzergâhında vatandaşlardan imza topladı.
Kampanyaya destek veren birçok vatandaş, uygar bir ulaşım hizmeti istediklerini belirterek,  “Metrobüs, sayısı yetersiz olduğu için çok kalabalık oluyor. Ayakta kalmamak için ilk durakta binmeyi tercih ediyoruz ama aktarma olduğu için sonrasında yine ayakta kalıyoruz. Gayri insani koşullarda seyahat etmeye mecbur bırakılıyoruz” açıklamalarında bulundu.
Toplu taşıma aracı metrobüsü kullanan vatandaşların ayakta dahi yer bulmakta zorlandıklarını belirten CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan ise, vatandaşların aktarma yapmak zorunda bırakılmasını eziyet olarak nitelendirdi.
Yerel yönetimin gerekli adımları atmaması sebebiyle yaşanan sıkıntıyı gidermek amacıyla imza kampanyası başlattıklarını ve çözüm için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunacaklarını kaydeden Karahan, “Metrobüse binmesi ayrı, aktarması ayrı dert” eleştirisinde bulunarak Beylikdüzü- Avcılar metrobüs güzergâhındaki sefer yetersizliğinin acil olarak çözümlenmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.