MÜHENDİSLER GÜNÜ UNUTULMADI

MÜHENDİSLER GÜNÜ UNUTULMADI
Beylikdüzü Belediyesi 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nü unutmadı. Bünyesinde bulunan mühendislerle, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nünde bir araya gelen Belediye yönetimi, mühendislerin gününü kutlayarak talep ve isteklerini dinledi.

Otuzun üstünde branşa sahip olan mühendislik mesleğine, yeminle başlayan mühendisleri 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nde unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, bünyesinde çalışan mühendislerle bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır önderliğinde gerçekleşen organizasyonda, mühendisliğin hayatın her alanında öneminin büyük olduğunu, ilettikleri teknik bilgilerin ve görüşlerin çok değerli olduğunu belirten Şatır, daha sonra tek tek mühendislerin gününü kutladı.

 

Başkan Yardımcıları Zeki Çanakçı, Beylikdüzü Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ve Meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada, mühendislerin talep ve istekleri de dinlenerek çözüm için neler yapılabileceği görüşüldü. Toplantının sonunda günün anısına mühendislere kalem seti hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.