Mustafa Şentop Çanta İftarına Katıldı

Mustafa Şentop Çanta İftarına Katıldı
İBB’nin düzenlediği sokak İftarları kapsamında Silivri Çanta Mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Anayasa Profesörü ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop da katıldı. Yaklaşım 2 bin 500 vatandaşın otu
BU SOFRALAR VAR OLDUKÇA BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

 İftar sonrası açılış konuşması yapan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Çanta Mahalle Başkanı Yasin Temel, ramazan ayının rahmet bereket ve birlik ayı olduğunu ifade eden bir konuşma yaparak,  iftar yemeği için İBB’ye ve devlet büyüklerine teşekkür etti. Temel ayrıca, “ Mahallemizde gerçekleşen bu iftar yemeğimize gelerek birleri onurlandıran, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Anayasa Profesörü ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mustafa Şentop beye, ilçe başkanımız Sayın Metin Karakaş’a, ilçe yönetimimize, belediye ve il genel meclis üyelerimize ve çok değerli Çanta mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu sofralar var olduğu sürece bu birlik bozulmayacak.” dedi.
Çanta Mahallesinden sorumlu AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tahir Sert ise, kurulan iftar sofralarında, komşuların, akrabaların, hemşerilerin bir araya gelerek açık hava iftarlarında kaynaşarak bir araya geldiğini ifade eden bir konuşma yaptı. 

SİZLERE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş konuşmasına, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın selamlarını ileterek başladı ve  yaklaşık 71 bin kişi ile yapılacak olan iftar yemekleri için Topbaş’a teşekkür etti. Konuşmasında Çanta Mahallesine yapılan hizmetlere de değinen Karakaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın talimatı ile yaklaşık 5 km.lik bir olan  Çanta- Eski Çanta yolumuzun asfaltlanmasına başlandı. Nerede ne sorun varsa, nerede ne problem  varsa bunları çözmek, size hizmet etmek  bizim boynumuzun borcudur. Değerli misafirlerimiz. Bizler bu gönül sofralarında buluşarak, hem komşuluk haklarını bir birimize helal etmenin, bu güzel sofralarda bir olmanın beraber olmanın, kardeş olmanın da hazzını yaşıyoruz. Allah bu sofraları kurmamıza vesile olan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve bütün devlet büyüklerimize zeval vermesin.” dedi.


RAMAZAN AYI HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili  Prof. Dr. Mustafa Şentop, “ Ramazan ayı içerisinde bir çok güzellikleri barındıran, rahmet ve bereket ayıdır. Bu ayın şahsı manevisinde, birlik, beraberlik vardır, paylaşmak, kaynaşmak ve kardeşlik vardır. Bu ayda fakir fukara gözetilir, komşuluklar pekişir, ruh ve beden tutulan oruçla adeta ıslah edilerek, sağlığımıza da oldukça faydası olan Ramazan ayınızı ve içinde barındırdığı Kadir Gecesi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Ramazan ayı Allah katında çok büyük manevi değeri olan ve ‘on bir ayın sultanı’ olarak tabir ettiğimiz bir aydır. 70 dakika içerisinde Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna kadar birkaç dakika aralıklarla insanlar hep bir birlikte oruçlarını açarlar. İşte bu ramazan ayı gibi manevi aylar ve günler bizi bir birimize bağlayan, kenetleyen güçlerdir. Bu sebeple birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, Ramazan ayının ülkemize ve milletimize, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.