Nikahta Hitit duası yaptı!

Nikahta Hitit duası yaptı!
Büyükçekmece Belediye çalışanlarından Sibel Selek ve Yener Kartal’ın nikahını kıyan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin; nikahta Hititlerin bir duasını gelin hanıma okudu.

Yavuzbilge de nikahtaydı!
Yaklaşık 4 yıldan bu yana Büyükçekmece Belediyesi’nde hizmet üreten Sibel Selek, hayatını Yener Kartal ile birleştirme kararı aldı. Selek’in nikahını Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin kıydı. Selek’in nikah şahitliğini ise, daha önce görev yaptığı Celaliye ve Kamiloba Belediyesi’nin Büyükçekmece’ye bağlanmadan önceki Belediye Başkanı Rıdvan Yavuzbilge yaptı. Bilge, çifte mutluluklar dileyerek, “Bu mutlu birlikteliğe şahitlik etmek beni mutlu etti” dedi.
Hititlerin duasını odasına asmış!
Nikah öncesinde, Kumburgaz’daki Belediye Hizmet Binası’nda rutin işlerini takip eden Şahin’in dikkatini Selek’in çalıştığı masaya astığı bir köşe yazısı çekti. Hürriyet Gazetesi Yazarı Ayşe Arman’ın Hititlerin duası olarak da bilinen; “Tanrım bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret, değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmem için sabır, ikisi arasındaki farkı bilmek için akıl ve beni aşkın körlüğünden yalanlarından koruyacak dostlar ver” şeklindeki duayı nikahta gelin hanıma hatırlattı. 
Şahit eski başkan!
Eski Belediye Başkanı Bilge’nin şahitliğinde çiftin nikahını kıyan Şahin’in nikah sonrasında yaptığı konuşma Selek’in gözlerini doldurdu. Şahin, “Artık yavaşladın. Değiştirebileceğin şeyleri değiştirmek için cesaretin var. Değiştiremeyeceğin şeyleri kabullenmen için sabrın var. İkisi arasındaki farkı bilmen için gereken akla sahip olduğunu da verdiğin hizmetlerin kalitesinden biliyorum” dedi. Şahin’in konuşması nikah salonunda coşkuyla alkışlandı. Şahin, çifte bir ömür mutluluklar diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.