Öğretmenler Günü Santranç Turnuvası

Öğretmenler Günü Santranç Turnuvası
Bakırköy Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Satranç Turnuvası düzenliyor.
Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen,” 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası” 22-23 Kasım 2014 tarihlerinde Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde yapılacak.

Yeşilköy Sahil’de Balıkçılar Barınağı karşısında bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde gerçekleşecek turnuvaya İstanbul Avrupa Yakasındaki öğretmenler katılacak.

Turnuvayla ilgili düşüncelerini açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,” Her alanda ilerlemeyi hedef belirlemiş tüm toplumlar gibi, biz de düşünen, sorgulayan, stratejik planlamalar yapabilen nesiller yetiştirmeliyiz. Bu gereksinmemiz göz önünde bulundurulduğunda satrancın önemi ortaya çıkmaktadır. Bilgi güçtür ve bu güçle donatılmış beyinler yarınlarımız için umut olmaktadır. Bu noktada kuşkusuz öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir. Bu bağlamda 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlediğimiz satranç turnuvası daha da önemsiyoruz. Ayrıca kalbimizde yaşayan Başöğretmenimiz Atatürk de dahil olmak üzere artık aramızda olmayan öğretmenlerimizi anıyor, ruhları şad olsun diyorum.”şeklinde görüşlerini ifade etti.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası 22 Kasım 2014-Cumartesi günü saat 11.00’de 1.tur müsabakalarıyla başlayacak ve 23 Kasım 2014-Pazar günü saat 16.00’daki final oyunlarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.