Öğretmenler Kaya Ramada’da buluştu…

Öğretmenler Kaya Ramada’da buluştu…
Büyükçekmece Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kaya Ramada Otel’de düzenlenen baloyla kutladı. Katılımın yoğun olması nedeniyle hotelin iki salonunda 23 ve 24 Kasım akşamı iki kez bir araya gelindi.

Kaya Ramada Otel’de iki akşam düzenlenen yemeğe Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı ve çok sayıda öğretmen katıldı.

  Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, şehit olan tüm öğretmenlere rahmet dileyerek, “Birinci dünya savaşı ve Kurtuluş savaşlarında nüfusumuzun özellikle genç ve okumuş kısmının çeşitli cephelerde vatan müdafaası uğruna şehit olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni Cumhuriyetle birlikte mücadelemizin bir taraftan ekonomik kalkınma ile yeni yetişen neslin, insanlarımızın eğitilmesi gerekiyordu. İşte bu anlamada Büyük Atatürk bu meselede de, cehaletle savaşta da yine önderliğini gösterdi” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı’ya tüm öğretmenler adına plaket takdim etti. Akgün, programa katılan orta öğretim okulundaki öğretmeni Şükran Acaroğlu’nun da elini öperek  öğretmenler gününü kutladı.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, ise öğretmenlik mesleğinin başka hiçbir meslekle kıyaslanamayacağını belirterek, tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlerin eşleriyle katıldığı gecelerde Bülent Serttaş, Deniz Çevik, Çılgın Metin ve Çiğdem Güven sahne alarak şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.