Ordu Marmara'da konakladı

Ordu Marmara'da konakladı
Avcılar kuyumculuk sektöründe kaliteli bir mağazaya daha kavuştu. Uzun yıllar Hızırbey Çarşısı'nda hizmet veren Ordu Kuyumcusu ikinci şubesini Marmara Caddesi'nde hizmete açtı

Avcılar Hızırbey Çarşısı'nda uzun yıllardır hizmet veren Ordu Kuyumcusu ikinci şubesini Marmara Caddesi'nde açtı. Ordu Kuyumcusu'nun açılışına Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar, Cihangir Mahallesi Muhtarı Ergün Çoban, Cihangirspor Kulübü Başkanı Ednan Çoban, Avcılar Ordulular Dernek Başkanı Zekayi Tepe, Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan, Avcılar Tapu Müdürü Seyfullah Partalcı ve Hızırbey Çarşısı'ndaki kuyumcu esnafları katıldılar. Açılış kurdelesini  Kaymakamı Doğan, Başkan Toprak ile işletme sahipleri birlikte kesti.

 

Bu kadar kalabalık hiç görmedim

Açılışta konuşan Kaymakamı Hulusi Doğan, hiç bir açılışta bu kadar kalabalık görmediklerini belirterek, "Sevilen insanların önemli günlerine dostları gelir. Bu şunu gösteriyor, Pehlivanlar ailesi Avcılar’da çok seviliyor” ifadesini kullandı. Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ise “Avcılarlılar olarak ilçemizin çok değerli bir mağaza daha kazanmasından ötürü kıvanç duyuyoruz. Hayırlı işleri olmasını diliyorum ve kendilerine nice başka şubeler açmaları dileklerinde bulunuyorum” açıklamasını yaptı. İşletme sahipleri Sadik Pehlivan ve Evren Pehlivan da yeni bir işletme açmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bütün katılımcılara teşekkür etti.

Haber: Yakup Tezcan

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.