ORTAKÖY BULUŞMASI

ORTAKÖY BULUŞMASI
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı AK Parti Ortaköy Mahalle Teşkilatı ile mesaiye başladı. İlçe başkanlığı sabah buluşmaları programları dahilin de bu kez Ortaköy’e teşkilatı ile buluştu.
 AK Parti Silivri İlçe Başkanı metin Karakaş, yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri Mahalle Başkanı Ali Güçlü ve Yönetimi ve Ortaköy Mahalle halkı katıldı. Mahallelinin de yapılan kahvaltılı toplantıya katılımı yoğundu.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı metin Karakaş toplantıda yaptığı konuşmada sabahın erken saatlerinde bile burada tam kadro toplanmamız teşkilat bilincimizi ortaya koymaktadır diyerek başladı. Konuşmasının devamında Silivri geneli ve özellikle Ortaköy Mahallesi ile ilgili yatırım ve projelerden bahsetti. Toplantının sonunda da vatandaşların talepleri dinlenirken yerlerine getirilmesi hususunda gerekli görüşmeler toplantı esnasında yapıldı. 
         KURUMLAR ZİYARET EDİLDİ
Toplantı bitiminde mahallede bir takım ziyaretlerde bulunuldu. Ziyaretlerin ilk durağı Ortaköy mahallesinde bulunan İ.B.B. tarafından restore edilerek hizmete açılan tarihi kilise gezilerek, yapılan yenilikler yerinde incelendi
Ziyaretlerin ikinci durağı mahallede bulunan ilköğretim okulları oldu.  Okul ziyaretlerinin ilki Ortaköy Sezin Öztaş İlk Okulu’na yapıldı. Gerçekleşen ziyaret beden eğitimindeki öğrencilerle yapılan sıcak sohbetten sonra Okul Müdürünün makamında devam etti. Ziyaretin sonunda okul binasının yenilenme konusu okul bahçesinin gezilerek yeni binanın yerleşiminin nasıl olması gerektiği değerlendirildi. Okul ziyaretlerinin ikincisi Ortaköy İbrahim Yirik Sağlık Meslek Lisesi’ne gerçekleştirildi.
Gerçekleşen sabah programı AK Parti İlçe Başkanlığı heyetinin Ortaköy mahallesi sağlık Ocağı ziyaret ederek Aile hekimi Dr. Edip Onur Tan ziyareti ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.